Ompelupalvelut

Mitä ikinä keksitkin – me ompelemme!

Palvelemme teitä monenlaisissa ompelutöissä

Ompelupalvelumme kattaa melkein kaiken, mitä vain keksit tarvita. Meillä on vankka kokemus yritysten sisustustekstiilien valmistamisesta housujen vetoketjun vaihtamiseen ja kaikkeen siltä väliltä.

Ompelemme verhot veloituksetta verhokankaan oston yhteydessä, korjausompelemme ja valmistamme mittatilaustöinä vaatteita. Lisäksi lanseeraamme pian oman vaatemallistomme, jossa vaatteiden teemoina on mukavuus ja persoonallisuus. 

Verho-ompelu

Tule valitsemaan laajasta verhokangasvalikoimastamme omasi. Suunnitellaan yhdessä tilaasi sopivat verhot! Sinun ei tarvitse, kuin ripustaa verhot paikalleen ja istahtaa ihailemaan luomuksia.

Me tarjoamme kankaan ostajalle kaupan päälle ilmaisen verhojen ompelun!

Korjausompelu

Särkyikö lempitakistasi vetoketju? Eipä hätää, me vaihdamme sen uuteen ja näin vaatteesi käyttöikä pitenee jälleen! Tai laahaako housujesi lahkeet liian pitkällä? Tuo ne meille, niin lyhennämme ne sopiviksi. Vaatteen korjaaminen on jo pieni ekoteko!

Tilausompelu

Ompelupalvelumme kattaa melkein kaiken, mitä vain keksitkin tarvita, joten ota meihin yhteyttä suunnitelmasi kanssa!

Valmistamme mittojesi mukaan juuri sinulle istuvan vaatteen, ompelemme olohuoneesi sisustustekstiilit uuteen kuosiin sohvan verhoilua myöden, tai toteutamme vaikkapa hotelliin päivitetyt verhot.

Meillä oli hiljattain toimeksiantona valmistaa  maatilan lehmille utaresuojat. Joten mitä vain tarvitsetkin- me toteutamme!

Oma vaatemallisto

Meillä on tekeillä ihan oma, upea vaatemallisto naisille. Seuraile meidän FaceBook tiliä, niin ilmoitamme, kunhan olemme valmiita lanseeraamaan malliston julkisesti!

Kivijalkaliikkeessämme on jo myynnissä laadukkaista kankaistamme valmistettuja ihania käyttövaatteita naisille ja lapsille. 

Asiakaspalaute

"Aina niin ystävällinen palvelu. Tuotevalikoimaa on vähän liikaakin vaikea päättää mitä haluaa. Hinnat myös kohillaan."