Kankaat

Meiltä löydät ihanat verhokankaat, kestävät sisustuskankaat, pirteät trikoot ja helppohoitoiset vahakankaat!

Meiltä löydät laajan valikoiman upeita kankaita

Kivijalkaliikkeestämme löydät laajan valikoiman upeita verhokankaita eri väreissä ja materiaaleissa, kestäviä sisustuskankaita niin koristetyynyihin kuin sohvanverhoiluun, mukavia trikookankaita vaatteisiin ja helppohoitoisia vahakankaita pöytäliinoiksi. Tule tutustumaan laajaan kangasvalikoimaamme

Verhokankaat

Kivijalkaliikkeestämme löydät laajan valikoiman upeita verhokankaita eri väreissä ja materiaaleissa. Kaupan päälle tarjoamme ompelupalvelun kaikkiin verhokankaisiin, joten luodaan täydelliset verhot kotiisi helposti ja ammattitaitoisesti.

Valikoimassamme on pellavaa, pellavaimitaatioita, puuvillaa ja polyester-kankaita ajattoman yksivärisinä tai sesongeittain muuttuvina kuviollisina kankaina. Nämä laadukkaat kankaat meille toimittaa  Arvidssons tekstil, Vallila ja Tekstiilipalvelu.

Trikoot

Ihanan pirteän väriset ja kuviolliset trikoot meille toimittaa Arvidssons textil ja Tekstiilipalvelu. Trikoot ovat laadukkaita ja nyppyyntymättömiä, joten niistä syntyy kestäviä käyttövaatteita.

Mikäs sen ilahduttavampaa, kun ommella itselle uusi luottotunika tai ompeluttaa se meillä!

Sisustuskankaat

Valikoimassamme on myös kestäviä huonekalukankaita, joista verhoilemme niin pikku jakkarat kuin sohvakalustotkin uuteen uskoon.

Sisustusinnon iskiessä meiltä löytyy lisäksi päiväpeitetikkejä ja ihania puuvillakankaita vaikkapa koristetyynyjen päivitykseen. 

Vahakankaat

Suosittuja ja helppohoitoisia vahakankaita meiltä löytyy  niin konepestävinä kuin pyyhittävinäkin.

Valikoimissa on yksiväristä ja harmoonista tai kuviollista ja värikästä!

Jälleenmyymme Muotineuleen ja Wintersin kankaita

Asiakaspalaute:

"Ihania kankaita laaja valikoima eri tarkoituksiin. Ystävällinen palvelu. Myös ompelupalvelu. Löytyy käsitöistä pitäville kattava valikoima lankoja sekä matonkuteita."